Spørgsmålet er ikke, om du vil være prepper, men hvor parat vil du være?


NØDTASKE TIL BØRN

Har du en nødtaske til børn, til hver af dine små? De er * så * vigtige; lad mig fortælle dig, hvorfor du har brug for en.

 

Hvad ville du gøre, hvis dit barn blev adskilt fra dig under en nødsituation eller en naturkatastrofe? Ville de have de færdigheder og ressourcer, de havde brug for, indtil du kunne finde dem?

 

 

Det tog fire dage for en mor at blive genforenet med sin 2-årige datter under orkanen Katrina. Jeg kan ikke engang forestille mig hendes frygt eller smerte.

Ingen ønsker at tro, at en naturkatastrofe kan ske med dem. Men de forekommer hver dag overalt i verden. Er du klar til når en rammer?

I Texas gennemgår vi tornadosæsonen hvert år. Der har været så mange gange, at vi har krypteret ind i badeværelset, bare fødder på flisegulvet og bare bedt om, at en tornado ikke ramte huset. Jeg ved ikke, hvad vi ville have gjort, hvis man havde gjort det.

Derfor laver vi Emergency Go Tasker til børn. Vi vil sikre, at hvert barn i vores familie har alle de ting, de har brug for - i det mindste i et stykke tid - hvis vi er adskilt.

Disse tasker opbevares i vores skab med nem adgang. Hvis vi hører en sirene, kan vi let gribe dem og gå. Hvis det skulle oversvømme, kan vi let gribe dem og gå.

Husk tasken vægt skal barnet selv kunne bære.

Du bør gå efter 10-15% af din krobs vægt, 20% begynder du at udfordre din krop og støre sansynlighed for vabler og slidskader.

 

Jo støre børn er jo stør taske og jo mere af tin alla en voksens taske aktuelt.

 

NØDTAGSPOSER TIL BØRN

 

 

Her er hvad vi lægger i vores Emergency Go-tasker til børn:

taske

* En lille rygsæk - vi valgte lys orange, så de let ses

lygte

* Vandtæt lommelygte

baterier

* Ekstra batterier

saepeshampo

* Shampoo / kropsvask

 tanboerste    tandpasta

* Tandbørste og tandpasta

 haandsprit

* Hånddesinfektion

 

 

* Håndservietter

 

* Mavelindring (Tummygize æterisk olie)

plaster

* Plaster

 forstehjaelp kit 1     forstehjaelp kit 2     forstehjaelp kit 3

* Førstehjælp kit

 

* Snacks - granola barer og frugtposer

vand flaske

* Flaskevand


 

  sawyer 02

Vandfilter system - Sawyer. 

Sawyer vandfilter system er et teknologisk avancerede filter der overstiger EPA og NSF henstillinger for grænseværdier, og det er nemt at bruge og rense.

youtube mini se video om filteret https://www.youtube.com/watch?v=iUsdx0UC2uU&t=2s

499,00 kr (2021) vægt: 20g

U.S. Overskudslager - Århusgade 25 2100 København Ø - Webside: http://usol.dk - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Tlf.: 3538 1200

https://usol.dk/butik/sawyer-vandfilter-system/


LIGHT MY FIRE SPORK ORIGINAL BIO

LIGHT MY FIRE SPORK ORIGINAL BIO

Sådan en har jeg alle mine tasker.

29,- kr (2021) Vægt: 10 gram

 https://www.friluftsland.dk/mad-drikke/bestik-og-redskaber/light-my-fire-spork-original-bio-rockyred


 toj

* Skift af tøj

sko

* Ekstra sko

 

penge

* Penge i  50 kr sedler og nogen 20,- kr mønter

faveblyantnotesbog

* Papir og farveblyanter

sjove opgaver

* Aktivitetssæt

bamsetaepppe

* Komfortartikel - udstoppet dyr, tæppe osv

 

* ID Kort og foto af familien, ICE-kontaktkort 

 

 

Selvfølgelig kan du personliggøre posen med dit barn i tankerne. Hvert familiemedlem skal have deres egen kuffert. Elementer som papir og farveblyanter, aktivitetssæt og komfortartikler er vigtige tilføjelser for børn, fordi disse ting kan hjælpe dem med at klare sig i stressede situationer, som f.eks. Nødsituationer.

 

De fleste børn er ikke sammen med deres forældre hele dagen, hver dag. Nogle har skole i løbet af dagen, andre er i dagpleje, mens deres forældre arbejder. I disse situationer er det vigtigt at have en måde, hvorpå nødhjælpspersonale kan identificere dit barn, så de kan genforenes med dig.

Det er her, et ICE-beredskabskort kommer ind. September er den nationale beredskabsmåned, og vi arbejder med Red Barnet for at uddanne forældre om denne enkle ting, de kan gøre i DAG for at være klar til en nødsituation.

 

 

På forsiden har ICE-kortet et foto af barnet, deres alder, eventuelle allergier og medicin og deres adresse. På bagsiden er kontaktoplysninger for tre voksne - mor og far og en "ud af byen" kontakt.

Der er desuden to eksemplarer - en til at bo hos barnet og en til forældrene.

Sørg for at udskrive dine ICE-kontaktkort nu!

 

Jeg er så begejstret for at være Redd Børnenes Fellow. Tak til Red Barnet for at gøre alt, hvad de kan for at holde børnene trygge og sunde overalt i verden. Jeg er så taknemmelig for at være en del af denne fantastiske gruppe.

 en side til t lære mer om ude liv er https://spejder.dk