Spørgsmålet er ikke, om du vil være prepper, men hvor parat vil du være?

Sodavand flaske fiskeri - En overlevelsesfærdighed?

 

Har du hørt om "sodaflaskefiskeri?" Jeg talte med et par folk i dag, og ingen havde hørt om denne fiskemetode. Jeg så det aldrig før i 2001, da jeg boede på en campingplads ved bredden af ​​Shenandoah-floden.

For det første taler jeg IKKE om at bruge flasker til at flyde travlinjer, hvilket i det mindste her er ulovligt.

Jeg fiskede meget den særlige sommer ved at bruge temmelig normal tackling, fordi jeg var arbejdsløs. Jeg spiste nogle fisk, men det var en 'held' (faktisk dygtighed) ting.

Mange af mine weekend naboer, for det meste folk fra staten Sonora i Mexico, fodrede deres familier (og nogle gange også mig) og bragte bas, aborre, havkat og karper hjem til ugen. De brugte ikke glasfiberstænger og pæne ruller. De fiskede som de gjorde hjemme, hvor alle var snavsfattige, og ressourcerne var meget mangelfulde. Heroppe vil vi kalde det "hillbilly opfindsomhed". Forskellen i vores stilarter var, at jeg "fiskede", de faktisk "fangede". :)

Du har muligvis ikke brug for eller ønsker at fiske på denne måde hver dag, men det kan være en måde at høste et måltid eller to, hvis du har brug for det, ved hjælp af mest kasserede fundne materialer.

 

Du skal bruge::

 • * Skøre shorts og sneakers, du har ikke noget imod at blive våd.
 • * En tom 2-liters sodavandflaske (fjern etiketten)
 • * 50-60 fod fiskelinje. Dette kan ofte findes i buskene nær kysten. Hvis du kigger rundt i de nedsænkede klipper / træstammer, kan du ofte også finde gode fiskelokkere.
 • * ½ oz. eller så vægt / sinker. (måske også en float / bobber)
 • * En krog
 • Lokkemad

Oprettelse af din stang og hjul

 1. 1. Bind enden af ​​din linje til flaskens hals.
 2. 2. Hvis du har hætten, skal du binde en knude i linjen, sætte den ind og skrue hætten på for at holde den.
 3. 3. Sæt hele linjen rundt om flaskens "hjulstil". Dette er den irriterende del. Prøv og vær så pæn som muligt.
 4. 4. Bind på en krog i slutningen. Tilføj din vægt til linjen ca. 8-10 inches fra krogen.
 5. 5. Tilføj en svømmer (en pind eller et stykke skumkøler fungerer), hvis du vil fiske fra bunden eller se, når du har en bid.

Sådan bruges din opsætning af fisk på sodavand flaske

 1. 1. Lokkemad din krog.
 2. 2. Gå ud i vandet omkring taljen dybt.
 3. 3. Hold flasken ved halsen i din 'svage' hånd.
 4. 4. I din stærke hånd skal du slippe ca. 2 meter med linjen og svinge den rundt over dit hoved (som en "David" slynge). (VÆR forsigtig og ikke hænge dig selv). Lad det gå i den retning, du vil kaste.
 5. 5. Peg flasken i retning af dit rollebesætningsmedlem, og lad bare linjen skrælle af, ligesom den ville gøre det fra et roterende hjul med åbent ansigt. Når din rollebesætning rammer vandet, skal du spille "drej flasken" for at tage noget slap.
 6. 6. Hank og træk for at hente din linje og / eller din fisk. Gentag efter behov. :)
 7. Et par gamle arbejdshandsker er heller ikke en dårlig idé. Denne fiskelinje kan skære dig som en barbermaskine, hvis du ikke er forsigtig.

 

fiske kit

 

Jeg har ikke en 2-liters flaske (hvilket sandsynligvis ville fungere bedre), men her er et billede af et pakkbart fiskesæt, der er baseret på et akrylrør, som jeg har spillet med for nylig. Jeg vil dække den flettede linje med andebånd til beskyttelse. (Det andet båndbundt er ca. 50 fod nylonbankline)

 

Dette kan også være et praktisk 'hack', hvis en flok børnebørn dukker op, og der ikke er nok "rigtige" fiskeredskaber til at gå rundt. Generelt, hvor der er børn, er der sodaflasker :)