Canning
Forklaring på hvordan man canner og udstyr.
Det udstyr man skal have anskaffet er gas blus og en trykkoger. Det kan anbefales at tjekke disse to producenter ud: Presto og All American Canner,
Husk størelsen har stor betydning. Det kan derfor anbefales at kigge efter en Presto 23 quart canner.
Den virker ikke på et moderne induktionkomfur, så et almindeligt komfur. Et gasblus er at foretrække.
Her er links til to Youtube videoer, hvor de to Cannere præsenteres.
- Presto 23 Quart Canner
- All American Canner præsenteres
Den mest brugte er "presto 23 quart canner"
her er en god dansk video til at komme i gang med
https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3u127ICyiPGLXKDVI3BM1G6Ran9Q7n8DlybQQqSb_dt5T2D1Su1wlbHtA&v=r0apDSNoX8E&feature=youtu.be
God video på dansk
https://www.facebook.com/groups/1405150876563653/permalink/1625833397828732/
SE ARTIKEL MED 10 NOPSKRIFTER (på vej)
En af mange gode canner som man bør følge. er Homesteading Family og
How to Pressure Can Beef Stew | Filling Your Pantry with Convenience Meals |
https://www.youtube.com/watch?v=DyTQMVyIfjU |
Country Living Experience: A Homesteading Journey | https://www.youtube.com/watch?v=2SkShjvCSjI |
Canning recipes | https://www.facebook.com/groups/115890395522174 |
All American Canner: 941 Real Life Review |
https://www.youtube.com/watch?v=MMaWehPGwJY |
HVORDAN MAN KONSERVERER GRÆSKAR // TRIN FOR TRIN | https://youtu.be/r0apDSNoX8E |